René G. van Dijk

Ik help anderen bij het vertellen van hun verhaal met haarscherp beeld en glashelder geluid. Hierbij maak ik de verbinding tussen creativiteit en audiovisuele techniek.

Wanneer ik mijn creativiteit, expertise en ervaring kan inzetten om jouw verhaal of boodschap te vertalen naar een digitaal product of toepassing -zodat het product naadloos aansluit op jouw presentatie- ben ik in mijn element.

Geluid

Een goed geluid tijdens je presentatie of onder je video lijkt zo vanzelfsprekend. Niets is minder waar. Elke toepassing verlangt de juiste inzet van apparatuur. Ervaring met het maken van geluidsontwerpen helpt mij enorm bij het maken van de juiste keuzes.

Beeld

Gevoel voor compositie, lichtinval, beeldverhoudingen maar ook zeker de techniek daarachter zijn belangrijke aspecten om een pakkende video of presentatie te maken. De benodigde ervaring heb ik opgedaan bij o.a. CinevideoGroep, Projekt Video en UMCG TeeVee.

Grafische vormgeving

Less is more. Een term die je wellicht doet gapen, maar essentieel is voor een in het oog springend ontwerp. Ooit als autodidact begonnen, inmiddels heb ik al meerdere opdrachten voor diverse instanties naar volle tevredenheid uitgevoerd.