Waardig afscheid

Beeldmateriaal vertonen tijdens uitvaartceremonies, synchroon met muziekweergave, wordt steeds ‘gewoner’. Betrokken vakmanschap is vereist om een stijl- en respectvolle presentatie te maken.

Onlangs heb ik een format ontwikkeld om (in een kort tijdsbestek) een respectvolle beeld-/geluidspresentatie te kunnen samenstellen die volledig aan het draaiboek van de betreffende plechtigheid is aangepast.

Stijlvolle en foutloos verlopende plechtigheden worden gewaarborgd doordat de presentaties voor een belangrijk deel zijn geautomatiseerd. Kennis van, maar vooral ook ervaring met weergaveapparatuur en grafische softwarepakketten wordt hiervoor ruim ingezet.

De nabestaanden kunnen, desgewenst via de uitvaartverzorger, foto’s en/of video’s aanleveren. Omdat het beeldmateriaal meestal in digitale vorm beschikbaar is kunnen die bestanden via het internet worden verzonden (tijd- en kostenbesparing). Het gewenste beeldmateriaal wordt verwerkt, indien gewenst aangevuld met muziek en tekst, in een stijlvolle presentatie. Het, volledig naar het draaiboek samengestelde, eindproduct wordt digitaal verzonden naar het betreffende uitvaartcentrum of crematorium alwaar het wordt vertoond op de aanwezige apparatuur. Indien er geen geschikte apparatuur aanwezig is dan kan, voor die ruimte geschikte, apparatuur door MMPro worden geleverd.

Klik hier of op de afbeelding om de flyer te downloaden.

 

Onderstaand een korte (ca 2 min.) video met enkele voorbeelden


Workflow MMPro

  • Aanmelden /contact met nabestaanden: rechtstreeks of via uitvaartverzorger
  • Beeldmateriaal verzamelen (digitaal en/of foto’s worden gescand)
  • Vormgeving en muziekstukken bepalen (achtergrond/animatie)
  • Presentatie samenstellen

bijvoorbeeld:

-Inloopmuziek: fotopresentatie/video

-Welkom: vaste afbeelding

-Muziekstuk: fotopresentatie/video

-Spreker: vaste afbeelding

-Spreker: vaste afbeelding

-Muziekstuk: fotopresentatie/video

-Spreker: vaste afbeelding

-Uitloopmuziek: fotopresentatie/video

  • Presentatie op locatie testen
  • Uitvoering presentatie